onsdag 15. mai 2013

Kokoskrem med bær - vegansk dessert i rødt, hvitt og blått

En enkel og god oppskrift på en litt sunnere dessert i flaggets farger :-) Vegansk, gluten- og laktosefri. Bærene gir bl.a. vitamin C, antioksidanter og kostfiber - og så smaker de jo så godt!


Hvor mange? 2 porsjoner
Hvor lenge? 15 min
Vegansk? Ja! 

Du trenger: 
1 boks kokosmelk, ikke lettvariant
Jordbær
Blåbær
2 ts melis
Her skal vi bare bruke den tykke delen av kokosmelken. Ofte har den allerede "skilt" seg når du kjøper den i butikken. Da vil altså vannet samle seg i bunn, mens kokosmassen har samlet seg i toppen. Hvis ikke kokosmelken har skilt seg kan du sette den i kjøleskapet noen timer. Grav så ut den tykke kokosmassen og ha den i en bolle. Pisk den sammen med melis til en deilig, kremet konsistens. Ha kokoskremen i dessertskåler, ha på bær og dryss gjerne over litt revet kokos - nam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar! :-)