tirsdag 18. mars 2014

Fyldig soppsaus med Snøfrisk

Soppsaus ♥ Passer (i min verden) til alt!


Hvor mye? Ca. 5 dl saus.
Hvor lenge? ca. 20- 30 minutter.
Vegansk? Nei, lakto- vegetarisk.

Du trenger:
200 g blandet sopp
4- 5 dl lettmelk
20 g smør
20 g fint hvete- eller speltmel
Salt og pepper
2 ss Snøfrisk kantarell
Litt olje til steking

Kutt soppen i små biter og stek den i litt olje, til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper. Smelt smøret i en gryte. Når det "bobler" tilsetter du mel og vipser til det ikke er klumper. Spe med melk, visp godt mellom hver gang du har i mer melk. Kok opp sausen og tilsett Snøfrisk. Ha i den stekte soppen og la sausen trekke et minutt eller to. Smak til med mer salt og pepper hvis nødvendig.


Serveringsforslag: Speltskruer med deilig soppsaus og brokkoli 

2 kommentarer:

  1. Mmmm fikk lyst til og bare spise denne som en suppe jeg, ser knallgodt ut! :D Well done Missy x

    SvarSlett
    Svar
    1. Hihi, enig! Er nok litt tykk som suppe, men såååååå godt :)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar! :-)