søndag 2. november 2014

"Toffifee" kakao

Dette varmer på en ruskete høstdag!

 
Hvor mange? 6 dl.
Hvor lenge? 15 min.
Vegan? Ja, hvis du husker vegansk sjokolade og evt. krem.

Du trenger:
6 dl plantemelk med hasselnøtt*
1 plate mørk kokesjokolade, 100 gram

Vispbar kremfløte
 Karamellsaus
Et dryss gyllen kakepynt

*F.eks. Rice Dream Hazelnut Almond eller GoGreen Hasselnöt Risdryck.

Ha ca. 1 dl melk i en gryte og brekk sjokoladen oppi. Varm det over middels varme, rør godt. Når sjokoladen har smeltet kan du gradivs spe med melk mens du rører, helst med visp. Kok opp.

Ha kakaoen over i gode kopper, topp med vispen krem, hell over litt karamellsaus, strø på kakepynt og server nyyydelig varm sjokolade med smak av Toffifee :-)


5 kommentarer:

  1. <3 Kan ikke engang forestille meg hvor god denne er *mindblown*
    Håper du har hatt en god helg på tross av ruskevær :D x

    SvarSlett
    Svar
    1. Den smaker kjempegodt :D
      Ha en fin helg!

      Slett
  2. Oii wow! Dette hørtes jo bare LITT godt ut! NAM!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hihi, det er kjempegodt :D Luksuskakao ^^

      Slett
  3. Nam! Hørtes herlig ut! Kanskje noe vi bør ha neste gang du kommer hjem <3

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar! :-)