tirsdag 12. juli 2016

Hjemmelaget yoghurtis med bær

Jeg har skikkelig dilla på hjemmelagde ispinner for tida. Og jeg er nok ikke den eneste, er det bare meg eller virker dette som en skikkelig trend hos matbloggere og på instagram denne sommeren? Her får du ihvertfall enda noen bilder og en oppskrift på hjemmelaget fro-yo på pinne. Denne isen kan du lage kvelden i forveien og kose deg med dagen etter. Bær er jo en klassiker som ikke slår feil. Du kan bruke både friske og tørka bær, jeg synes tørka fungerer best. Du bør bruke en fyldig yoghurt (gresk) for best konsistens.


Hvor lenge? 10 min + noen timer i frysen
Hvor mange? 4 ispinner
Vegan? Nei, laget med yoghurt.
Til 4 ispinner har jeg brukt 0,5 l yoghurt, litt forskjellige bær og 1/2 ts vaniljesukker i hver is. Så enkelt, så godt! Isen blir virkelig mektig, vi hadde ikke sjans til å spise mer enn én hver.

Har du tenkt på at en yoghurtis med bær og bittelitt sukker er egentlig ikke noe verre enn å spise en yoghurt? Perfekt både som dessert og forfriskende mellommåltid altså.



Disse ble spist ute i sola en formiddag i juli ♥

2 kommentarer:

  1. Så fine de er! Og helt sikkert veldig gode :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk!! Ah, man har jo nesten ikke lyst til å spise de for de blir så søte og fine :) Skal prøve meg på noen med kokosmelk også tenker jeg

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar! :-)