søndag 5. februar 2017

Ukens meny - uke 6!

Hei, og god søndagskveld! Håper du har hatt en fin og avslappende helg. Her har formen vært litt på halv-fire, eller hva man sier. I går kveld måtte jeg kaste inn håndkledet og tilbringe lørdagskvelden på sofaen. Men vi har fått gjort litt i leiligheten, blant annet kjøpt puter til sofaen og fått nattbordene vi har bestilt - hurra! I forrige uke fikk vi _endelig_ bokyller også, hurra for det!


Som nattbord bruker vi Wire kurver fra Ferm Living. De løser nemlig problemet med klær som er for rene for skittentøyskurven, men for "skitne" for skapet. Du kjenner problemstillingen? Disse klærene vil fra nå av havne i kurven! En morsom plante som heter Elefantfot/ Beucarnea fikk flytte inn på soverommet. Den er ikke giftig for katter eller allergikere, og grønne planter er som kjent bra for innemiljøet. Tror også den er ganske lettstelt, da den nesten ikke trenger å vannes.


Denne uka er det litt vanskelig å planlegge en meny siden både A og jeg er ganske travle. Dessuten fikk vi et innfall om å reise på hyttetur til helga. Men jeg tenkte allikevel å gi deg et forslag til 5 middagsretter, noe du kan bake og et sunt mellommåltid.


Oppskriftene finner du her:
Smakfull tomatsuppe
Tofu paneer (indisk gyterett med spinat)
Pasta med søtpotet og sprø grønnkål
Linseburgere
Fargerik vegetar thaicurry


Bruk nøtter som et sunt mellommåltid og server hjemmelaget bananbrød i helga. Til frokost passer hjemmelaget müsli/granola med mørk sjokolade helt perfekt

Håper du får en fin kveld og en god start på uka i morgen! :-) Har du noen planer?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar! :-)