mandag 23. februar 2015

Bønnepasta - proteinrikt, glutenfritt, langsomme karbohydrater

Hey! Her kommer et lite tips fra meg på denne kjøttfrie mandagen. À la eco er et svensk merke med økologiske varer. De har en serie med bønnepasta, altså pasta laget av sunne, næringsrike bønner.

❥ Bønnepastaen er ekstra proteinrik i.f.t. vanlig pasta
❥ Uten hvetemel og naturlig glutenfritt
❥ Langsomme karbohydrater
❥ Lav GI
❥ Fiberrik
❥ Økologisk
❥ Vegansk

Bilde fra produsentens nettside.

Høyt proteininnhold, langsomme karbohydrater og fiber gir lav blodsukkerstigning og metter godt. At pastaen er naturlig glutenfri og vegansk gjør at den passer for de fleste. Konsistensen er ikke helt lik vanlig pasta, så ikke spis den med forventninger om å innta et måltid med vanlig spagetti. Men den kan brukes på samme måte som pasta; kokes et par minutter og serveres med favorittsausen din. Jeg likte den veldig godt og kommer garantert til å kjøpe den igjen :-)

Pastaen kan bl.a. kjøpes på Røtter i Oslo, Etikken i Trondheim og Sans & Smak i Kristiansand. Den selges sikkert også i flere helsekostbutikker og andre butikker med litt alternativt utvalg. Ellers kan den bestilles fra diverse nettbutikker som Veganlife.se, sunnesaker.com, norganic.no eller hos alaeco.se selv.

Ha en fin start på uka! :-)

4 kommentarer:

 1. Så lurt! Håper jeg finner de på hyllen her i helsekosten snart :D Eller noe lignende iallefall :) x

  SvarSlett
  Svar
  1. Yeah, hvis ikke får du hamstre litt neste gang du er i Norge :-)

   Slett
 2. Jeg vil bare tipse deg om at Coop Extra for tiden har diverse bønnepasta til 19 kr pr. pakke. Du kan lese mer om det her inne: https://coop.no/extra/butikknytt/okologiske-nyheter/

  SvarSlett
  Svar
  1. Fantastisk, takk for tipset :-) Skal si de satser på vegetar for tida!

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar! :-)