mandag 30. mars 2015

Enkel hjemmelaget "Bounty"

Hjemmelaget "Bounty" er et fint sted å starte hvis du vil prøve deg på hjemmelaget konfekt. Denne sjokoladen kan du lage med ingredienser fra dagligvarebutikken. Ikke noe fancy greier, men veldig godt!Du trenger:
100 g kokosmasse
1 boks kokosmelk*
50 g melis
Mørk sjokolade

*Vi bruker den faste delen og litt av kokosvannet i denne oppskriften. Da må kokosmelken ha skilt seg. For å være sikker på at dette skjer kan du sette den i kjøleskapet en dag før du skal lage konfekt.

Ha kokosmassen og melisen i en bolle. Skrap ut det faste i kokosmelken og ha det oppi, og tilsett 3 ss av kokosvannet. Rør godt, og ha i litt mer kokosvann hvis du trenger. Det skal bli en slags formbar deig. Hvis kokosmelken er kald kan det ta litt tid å blande det ordentlig, vent gjerne på at den skal bli litt varmere. Nå kan du enten ha kokosfyllet i konfektformer eller trille kuler av det. Du kan også ha det i en vanlig boks, bare legg litt aluminiumsfolie i bunnen først. Frys ned formene eller kulene i minst 1 time, før du dypper dem i smeltet sjokolade. Avkjøl og nyt!

God påske! :-)

6 kommentarer:

 1. Mmmm skrev faktisk ned en oppskrift på sunne hjemmelagede bounty biter i går også, så her blir det kokos og sjokolade for alle penga :D Tusen takk for enda en oppskrift :D Disse så nydelige ut! x

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jo så digg :D Mmmh, kos deg!

   Slett
 2. Ååå elsker hjemmelaget Bounty, tror jeg må lage det nå i påsken. Det er litt for lenge siden sist ;)
  God påske ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Samma her, er skikkelig godt :D
   Håper du og mini hadde en kjempefin påske:)

   Slett
 3. Er veldig glad i sjokolade med kokos, og denne må jo være (langt) bedre enn den man kjøper i butikken! Så jeg må bare få laget Bounty i dagene som kommer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes hvertfall denne er bedre enn kjøpe-Bounty :D :D

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar! :-)