torsdag 16. juli 2015

Smør meg på - vegetarisk og allergivennlig pålegg!

Inneholde sponsede produkter


Hei dere! Jeg må bare fortelle dere om en nyhet fra Lillesand. Her er det nemlig noen som har fått en idè om å lage et nytt pålegg av grønnsaker. Pålegget passer for alle, også vegetarianere, veganere og allergikere. De som står bak heter Anne og Matthias, og du finner facebooksiden deres her. Pålegget er ikke tilgjengelig i butikker ennå, men om du er i Lillesand kan du kontakte dem og kjøpe direkte fra produsenten.


Påleggene består kun av grønnsaker, urter og krydder. Fritt for unødvendige tilsetningsstoffer, og de bruker ikke palmeolje. Produktene er veganske og frie for gluten, melk, egg og nøtter.

Til nå har de utviklet smakene:
♥ Paprika mediterran
♥ Søtpotet chili
♥ Gulrot potet

Jeg var så heldig å få noen smaksprøver fra Anne og Matthias. Vi var på hyttetur med venner og jeg satt frem pålegget på det felles frokostbordet. Det falt veldig i smak!

I fremtiden håper jeg man kan bestille det over nett eller finne det i noen butikker. Hvis/ når det skjer skal jeg såklart skrive om det. Ellers må jeg bare si at jeg synes det er en kjempegod idè og ønsker dem lykke til videre :-)


Produktene var en gave fra produsenten, men jeg får ikke betalt for å skrive dette innlegget. Dere kan alltid stole på å få min ærlige mening når jeg omtaler produkter!

8 kommentarer:

 1. Så digg :D Bra at vi har kreative og flittige kokkeluringer iblant oss :D Håper de finner veien til butikkhyllene :D x

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er så bra når folk tør å satse på noe nytt og bra :D

   Slett
 2. Høres ut som gode produkter! Håper de sprer seg og dukker opp i matbutikker over hele landet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det gadde vært så gøy :)

   Slett
 3. Oi disse hørtes gode ut. Det er så fint med småprodusenter - selv om det er kjedelig at produktene gjerne er vanskelige å få tak i.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, helt sant det. Liker godt å kjøpe fra små og lokale, men problemet er såklart at det er litt vanskelig.

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar! :-)