tirsdag 21. juni 2016

Sjoko nicecream - sunnere sjokoladeis!

Nicecream er så genialt! Iskrem laget av frosne bananer med den smakstilsetningen du ønsker. Isen får faktisk en skikkelig kremet og digg konsistens, og smaker etter min mening VELDIG godt. Her får du sjokoladevarianten, yummy! Perfekt på varme vår- og sommerdager!


Til to bananer trenger du en god spiseskje kakao og litt mørk sjokolade. Ha i to spiseskjeer kaffe hvis du vil!

Du må skrelle bananen og kutte den i biter, før du fryser den ned i minst to timer. Den kan hende du må tine den litt før du lager nicecream. Ha banan og kakao (evt. kaffe) i blender og kjør til en deilig, kremet konsistens. Topp med finhakket sjokolade.

♥ Tips: bruk først isbit-funksjon til alt er litt most, skru deretter opp hastigheten eller bruk pulse-funksjon for å blande alt til kremet konsistens.


Hva er din favorittsmak på iskrem og nicecream?
Her finner du oppskrift på rosa nicecream med jordbærsmak!

4 kommentarer:

 1. Jeg fikk dilla på dette for noen år siden, men så gikk det i glemmeboken. Takk for påminnelse! Dette skal jeg kose meg med i sommer — og for en god idé å tilsette littegranne kaffe også :) Kaffe og sjokolade er jo den perfekte smaksblanding.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, bare hyggelig ;-) Det er jo helt fantastisk på sommeren :-) Og ja, kaffe + sjokolade <3 Nam!

   Slett
 2. Forresten, nå er pakken jeg vant hentet — tusen takk :D Så mye digg, mye mer enn jeg trodde jeg skulle vinne! Gleder meg til å smake på både sjokoladene og bønnespaghettien. Visste ikke en gang at bønnespaghetti eksisterte, så det blir interessant å teste hvordan det smaker. Er jo glad i bønner, så ser for meg at det faktisk kan være digg :) http://i.imgur.com/NITM4Ak.jpg

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy å høre! Bønnespagetti er så rart og kult :-) Bruker det en del selv, proteinrikt og mettende. Håper du koser deg med sjokoladen og alt det andre :-)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar! :-)